In januari 2007 deelden Boehringer Ingelheim en Ablynx mee dat zij een wereldwijde onderzoeks- en licentieovereenkomst hadden afgesloten om nieuwe therapieën te onderzoeken en te ontwikkelen tegen de ziekte van Alzheimer.

De samenwerking heeft een mogelijke waarde van $265 miljoen aan vooruitbetalingen en mijlpaalbetalingen en niet nader genoemde royalty's op de productverkoop.

Boehringer Ingelheim zal als enige verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, de productie en de commercialisatie van alle producten die resulteren uit deze onderzoekssamenwerking.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ablynx bereikte een nieuwe mijlpaal, maar dit jaar wordt heel wat meer van dit nieuws verwacht. Ik blijf koper van het aandeel."

In januari 2007 deelden Boehringer Ingelheim en Ablynx mee dat zij een wereldwijde onderzoeks- en licentieovereenkomst hadden afgesloten om nieuwe therapieën te onderzoeken en te ontwikkelen tegen de ziekte van Alzheimer. De samenwerking heeft een mogelijke waarde van $265 miljoen aan vooruitbetalingen en mijlpaalbetalingen en niet nader genoemde royalty's op de productverkoop. Boehringer Ingelheim zal als enige verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, de productie en de commercialisatie van alle producten die resulteren uit deze onderzoekssamenwerking. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ablynx bereikte een nieuwe mijlpaal, maar dit jaar wordt heel wat meer van dit nieuws verwacht. Ik blijf koper van het aandeel."