Jan De Kerpel (KBC Securities): "2009 was een annus horibilis voor IBA, daar kan weinig twijfel over bestaan. Zowel de tweede helft als het volledige boekjaar waren zwak. Kort samengevat: voor IBA was 2009 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten."

De Kerpel heeft nog steeds een advies opbouwen voor IBA, met een koersdoel van 10 euro: "Het management ziet voor dit jaar een groei van de omzet met 10%, terwijl ook de winstgevendheid zou verbeteren. Dat is niet onlogisch, gezien het feit dat 2009 zo'n zwak jaar was. Betere marges kunnen een hogere winstgevendheid ondersteunen."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "2009 was een annus horibilis voor IBA, daar kan weinig twijfel over bestaan. Zowel de tweede helft als het volledige boekjaar waren zwak. Kort samengevat: voor IBA was 2009 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten." De Kerpel heeft nog steeds een advies opbouwen voor IBA, met een koersdoel van 10 euro: "Het management ziet voor dit jaar een groei van de omzet met 10%, terwijl ook de winstgevendheid zou verbeteren. Dat is niet onlogisch, gezien het feit dat 2009 zo'n zwak jaar was. Betere marges kunnen een hogere winstgevendheid ondersteunen."