Jan De Kerpel (KBC Securities): "Dochter Bioassays kwam bij IBA als gevolg van de overname van CISbio en boekte een omzet van 37,70 miljoen euro in 2009. Een belang van 60% in de activiteiten zou overeen komen met een omzet van ongeveer 23 miljoen euro."

De Kerpel is voorzichtig positief rond het aanbod: "De transactie rond Bioassays kan de cash flow van IBA versterken. Het blijft echter gissen naar de prijs die de niet nader genoemde financiële groep bereid is om te betalen. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 10 euro."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Dochter Bioassays kwam bij IBA als gevolg van de overname van CISbio en boekte een omzet van 37,70 miljoen euro in 2009. Een belang van 60% in de activiteiten zou overeen komen met een omzet van ongeveer 23 miljoen euro." De Kerpel is voorzichtig positief rond het aanbod: "De transactie rond Bioassays kan de cash flow van IBA versterken. Het blijft echter gissen naar de prijs die de niet nader genoemde financiële groep bereid is om te betalen. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 10 euro."