Jan De Kerpel (KBC Securities): "Zowel de resultaten als de guidance van Devgen waren conform de prognoses. De omzet bedroeg 18,40 miljoen euro en dat was precies het bedrag waar ik op had gerekend. De brutomarge van de productverkopen bleef met 34% iets onder de verwachte 38%."

De Kerpel blijft de aandelen Deven opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 12,20 euro: "Wat de guidance betreft: ik ga er vanuit dat het management eerder voorzichtig is geweest met betrekking tot het productie- en plantseizoen. Ik heb daarom het gevoel dat de guidance overeenstemt met onze top-line verwachting van 26 miljoen euro."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Zowel de resultaten als de guidance van Devgen waren conform de prognoses. De omzet bedroeg 18,40 miljoen euro en dat was precies het bedrag waar ik op had gerekend. De brutomarge van de productverkopen bleef met 34% iets onder de verwachte 38%." De Kerpel blijft de aandelen Deven opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 12,20 euro: "Wat de guidance betreft: ik ga er vanuit dat het management eerder voorzichtig is geweest met betrekking tot het productie- en plantseizoen. Ik heb daarom het gevoel dat de guidance overeenstemt met onze top-line verwachting van 26 miljoen euro."