Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik verwacht dat het bedrijfsresultaat om verschillende redenen onder druk zal zijn komen te staan. Daarom ga ik uit van een daling van de REBITDA met 3% tot 65,10 miljoen euro. Ter vergelijking: de consensus gaat uit van 66,60 miljoen euro."

Omega Pharma kan nu de deelneming in Arseus niet langer consolideren. De Kerpel: "De nettowinst zou met 7% dalen tot 31,50 miljoen euro. Het koersdoel voor Omega Pharma gaat dan ook omlaag met cijfers op komst, meer bepaald van 43 naar 37 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik verwacht dat het bedrijfsresultaat om verschillende redenen onder druk zal zijn komen te staan. Daarom ga ik uit van een daling van de REBITDA met 3% tot 65,10 miljoen euro. Ter vergelijking: de consensus gaat uit van 66,60 miljoen euro." Omega Pharma kan nu de deelneming in Arseus niet langer consolideren. De Kerpel: "De nettowinst zou met 7% dalen tot 31,50 miljoen euro. Het koersdoel voor Omega Pharma gaat dan ook omlaag met cijfers op komst, meer bepaald van 43 naar 37 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."