Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik rekent op een omzetstijging met 2,60% voor Omega Pharma, rekening houdend met het feit dat het bedrijf over het eerste kwartaal over het eerste kwartaal goed presteerde. Toen werd een omzetstijging met 4,40% meegedeeld, vooral dankzij de prestaties op de Belgische markt en op de emerging markets."

Dat betekent dat De Kerpel voor het tweede kwartaal een omzet van 203 miljoen euro voorziet: "Voor België reken ik op een stijging met 6%, voor Frankrijk op een daling met 7%, voor West-Europa een stijging met 2% en voor de groeimarkten met 12%. De omzetstijging over het eerste halfjaar zou uitkomen op 3,40%. Ik handhaaf een advies opbouwen, met een koersdoel van 43 euro."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik rekent op een omzetstijging met 2,60% voor Omega Pharma, rekening houdend met het feit dat het bedrijf over het eerste kwartaal over het eerste kwartaal goed presteerde. Toen werd een omzetstijging met 4,40% meegedeeld, vooral dankzij de prestaties op de Belgische markt en op de emerging markets." Dat betekent dat De Kerpel voor het tweede kwartaal een omzet van 203 miljoen euro voorziet: "Voor België reken ik op een stijging met 6%, voor Frankrijk op een daling met 7%, voor West-Europa een stijging met 2% en voor de groeimarkten met 12%. De omzetstijging over het eerste halfjaar zou uitkomen op 3,40%. Ik handhaaf een advies opbouwen, met een koersdoel van 43 euro."