Beide bedrijven hadden reeds lopende overeenkomsten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie van niet-transgene hybride rijst in Indonesië.

Biotech traits naar de markt brengen zal een aantal jaren in beslag nemen. Het is een complex en stapsgewijs onderzoeks- en deregularisatieproces. Indonesië heeft met ongeveer 12 miljoen hectare het grootste rijstareaal in Zuidoost-Azïe.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het akkoord tussen Devgen en PT SHS zat al verrekend in koers, zodat ik mijn model niet wijzig. De rating opbouwen en het koersdoel van 12,20 euro blijven zodoende gehandhaafd."

Beide bedrijven hadden reeds lopende overeenkomsten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie van niet-transgene hybride rijst in Indonesië. Biotech traits naar de markt brengen zal een aantal jaren in beslag nemen. Het is een complex en stapsgewijs onderzoeks- en deregularisatieproces. Indonesië heeft met ongeveer 12 miljoen hectare het grootste rijstareaal in Zuidoost-Azïe. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het akkoord tussen Devgen en PT SHS zat al verrekend in koers, zodat ik mijn model niet wijzig. De rating opbouwen en het koersdoel van 12,20 euro blijven zodoende gehandhaafd."