De huidige uitvoerende bestuurders, Jan Boone en Jan Vander Stichele, hebben een onberispelijk parcours doorlopen zowel binnen Lotus Bakeries als voorheen extern.

De keuze voor een directie met een belangrijke familiale stempel is het verlangen van de aandeelhouders en wordt tevens ondersteund door het management.

Het besef en geloof is dat dit de beste langetermijndynamiek aan het bedrijf geeft en ook de meeste stabiliteit en continuïteit in beleidsvoering garandeert.

Daarom zullen vanaf de algemene vergadering van mei 2011 Jan Vander Stichele, schoonzoon van Karel Boone, en Jan Boone, zoon van Matthieu Boone, benoemd worden tot gedelegeerd bestuurder.

Binnen het executief comité zal er een taakverdeling doorgevoerd worden voor beide gedelegeerd bestuurders en daarin zal Jan Boone de functie van CEO op zich nemen en Jan Vander Stichele de functie van COO.

De huidige uitvoerende bestuurders, Jan Boone en Jan Vander Stichele, hebben een onberispelijk parcours doorlopen zowel binnen Lotus Bakeries als voorheen extern. De keuze voor een directie met een belangrijke familiale stempel is het verlangen van de aandeelhouders en wordt tevens ondersteund door het management. Het besef en geloof is dat dit de beste langetermijndynamiek aan het bedrijf geeft en ook de meeste stabiliteit en continuïteit in beleidsvoering garandeert. Daarom zullen vanaf de algemene vergadering van mei 2011 Jan Vander Stichele, schoonzoon van Karel Boone, en Jan Boone, zoon van Matthieu Boone, benoemd worden tot gedelegeerd bestuurder. Binnen het executief comité zal er een taakverdeling doorgevoerd worden voor beide gedelegeerd bestuurders en daarin zal Jan Boone de functie van CEO op zich nemen en Jan Vander Stichele de functie van COO.