Dat de kleinhandelsverkopen tegenvielen, was eigenlijk niet echt een verrassing. De index van het consumentenvertrouwen zoals opgesteld door de Conference Board was in juni gedaald, terwijl de werkloosheidsgraad nog steeds een probleem blijft.

James Paulsen chief investment strategist bij Wells Capital Management, heeft nochtans geen hard hoofd in de Amerikaanse economie. De opleving is misschien niet zo sterk als verhoopt, maar ze is er onmiskenbaar.

Langzamerhand komen er toch jobs bij, terwijl de bedrijven winst blijven maken. Paulsen gelooft dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens ook de consumentenbestedingen gaan toenemen.

Paulsen is bovendien van mening dat de opleving krachtig genoeg is om het op eigen houtje vol te houden, hij ziet geen noodzaak om nieuwe besparingsmaatregelen door te voeren.

Dat de kleinhandelsverkopen tegenvielen, was eigenlijk niet echt een verrassing. De index van het consumentenvertrouwen zoals opgesteld door de Conference Board was in juni gedaald, terwijl de werkloosheidsgraad nog steeds een probleem blijft. James Paulsen chief investment strategist bij Wells Capital Management, heeft nochtans geen hard hoofd in de Amerikaanse economie. De opleving is misschien niet zo sterk als verhoopt, maar ze is er onmiskenbaar. Langzamerhand komen er toch jobs bij, terwijl de bedrijven winst blijven maken. Paulsen gelooft dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens ook de consumentenbestedingen gaan toenemen. Paulsen is bovendien van mening dat de opleving krachtig genoeg is om het op eigen houtje vol te houden, hij ziet geen noodzaak om nieuwe besparingsmaatregelen door te voeren.