James Knightley (ING): "Nee, ik denk van niet. De Europese economie gaat snel terugvallen. Het is mijn inziens slechts een kwestie van tijd alvorens dit gaat gebeuren. We stellen vast dat zowel in de Verenigde Staten als in Azië er zich een groeivertraging aftekent."

De Europese economie groeit vooral dankzij de export, maar die export dreigt stil te vallen wanneer in andere regio's zich een groeivertraging aftekent. Knightley: "De Ifo en de Eurozone Purchasing Managers worden/werden deze week bekendgemaakt en wanneer die indicatoren meevallen, kan de Europese economie mogelijk enigszins weerstaan aan de externe druk. Toch lijkt een groeivertraging onmogelijk te vermijden, ook niet in Europa."

James Knightley (ING): "Nee, ik denk van niet. De Europese economie gaat snel terugvallen. Het is mijn inziens slechts een kwestie van tijd alvorens dit gaat gebeuren. We stellen vast dat zowel in de Verenigde Staten als in Azië er zich een groeivertraging aftekent." De Europese economie groeit vooral dankzij de export, maar die export dreigt stil te vallen wanneer in andere regio's zich een groeivertraging aftekent. Knightley: "De Ifo en de Eurozone Purchasing Managers worden/werden deze week bekendgemaakt en wanneer die indicatoren meevallen, kan de Europese economie mogelijk enigszins weerstaan aan de externe druk. Toch lijkt een groeivertraging onmogelijk te vermijden, ook niet in Europa."