Volgens Bullard houdt de sterk uitgerekte balans van de Amerikaanse centrale bank hoe dan ook inflatierisico's in. Anderzijds worden de beleggers gedwongen om steeds meer risico's te nemen om nog enig rendement te realiseren. Het vreemde is dat de woorden van Bullard op weinig reacties konden rekenen.

Hij adviseerde overigens alleen maar om obligaties te verkopen, voor aandelen gold de waarschuwing niet. Die zijn op de huidige koersniveaus in de ogen van Bullard nog steeds normaal gewaardeerd. Inmiddels blijft het druk gissen waarom de St. Louis gouverneur precies op dit moment met zijn waarschuwing uitpakte.

Volgens Bullard houdt de sterk uitgerekte balans van de Amerikaanse centrale bank hoe dan ook inflatierisico's in. Anderzijds worden de beleggers gedwongen om steeds meer risico's te nemen om nog enig rendement te realiseren. Het vreemde is dat de woorden van Bullard op weinig reacties konden rekenen. Hij adviseerde overigens alleen maar om obligaties te verkopen, voor aandelen gold de waarschuwing niet. Die zijn op de huidige koersniveaus in de ogen van Bullard nog steeds normaal gewaardeerd. Inmiddels blijft het druk gissen waarom de St. Louis gouverneur precies op dit moment met zijn waarschuwing uitpakte.