Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking vindt dergelijke uitspraken niet kunnen voor een gouverneur van een Amerikaanse centrale bank. Het enige wat Bullard bereikt, is nog wat meer paniek verspreiden. Hij gooit olie op het vuur op een moment dat de zeepbelspeculatie al hoogtij viert.

Volgens Juvyns staat het als een paal boven water dat de obligatiemarkten duur gewaardeerd zijn, maar dat wil op zich niet veel zeggen. Goedkoop en duur zijn relatieve begrippen en in de huidige constellatie kunnen de obligatiekoersen zelfs nog verder stijgen.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking vindt dergelijke uitspraken niet kunnen voor een gouverneur van een Amerikaanse centrale bank. Het enige wat Bullard bereikt, is nog wat meer paniek verspreiden. Hij gooit olie op het vuur op een moment dat de zeepbelspeculatie al hoogtij viert. Volgens Juvyns staat het als een paal boven water dat de obligatiemarkten duur gewaardeerd zijn, maar dat wil op zich niet veel zeggen. Goedkoop en duur zijn relatieve begrippen en in de huidige constellatie kunnen de obligatiekoersen zelfs nog verder stijgen.