James Altucher (Formula Capital): "In dat scenario geloof ik helemaal niet. De VS-economie gaat in positieve zin verrassen, waarbij een 'checkmark'-shaped recovery niet valt uit te sluiten. Deze vorm van herstel is zelfs nog sterker dan een V-vormig herstel."

Altucher soms een paar redenen op die dit scenario moeten ondersteunen: "Op de eerste plaats herstelt de arbeidsmarkt sneller dan verwacht, het aantal interimkrachten groeit nu al zeven maanden. De gemiddelde lonen stijgen en er komen ook meer vaste jobs bij. De verkopen van nieuwe wagens en van huizen stegen in april met respectievelijk 25% en 21%, zodat ik weinig redenen zie om me ongerust te maken over de Amerikaanse economie. De bedrijfsresultaten gaan stijgen, met als gevolg dat de S&P 500 op het einde van volgend jaar een nieuwe recordhoogte gaat bereiken. Mijn favoriete aandelen? Intel, Starwood Hotels, Humana, Intel, EMC en IBM staan op mijn lijstje."

James Altucher (Formula Capital): "In dat scenario geloof ik helemaal niet. De VS-economie gaat in positieve zin verrassen, waarbij een 'checkmark'-shaped recovery niet valt uit te sluiten. Deze vorm van herstel is zelfs nog sterker dan een V-vormig herstel." Altucher soms een paar redenen op die dit scenario moeten ondersteunen: "Op de eerste plaats herstelt de arbeidsmarkt sneller dan verwacht, het aantal interimkrachten groeit nu al zeven maanden. De gemiddelde lonen stijgen en er komen ook meer vaste jobs bij. De verkopen van nieuwe wagens en van huizen stegen in april met respectievelijk 25% en 21%, zodat ik weinig redenen zie om me ongerust te maken over de Amerikaanse economie. De bedrijfsresultaten gaan stijgen, met als gevolg dat de S&P 500 op het einde van volgend jaar een nieuwe recordhoogte gaat bereiken. Mijn favoriete aandelen? Intel, Starwood Hotels, Humana, Intel, EMC en IBM staan op mijn lijstje."