Pierre L'hoest, CEO van EVS verklaarde in een toelichting op de cijfers: "Opnieuw hebben onze teams sterk gepresteerd. Het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika ligt nu achter ons, en het is een groot succes geweest. De productie heeft een nieuwe drempel bereikt, met de levering van prachtige beelden voor televisie, internet en mobiele platforms. De EVS-oplossingen ingezet in de stadions en in het International Broadcast Center in Johannesburg hebben realisatoren en operatoren toegestaan de kwaliteit van de door de verschillende soorten camera's geleverde opnamen te optimaliseren. De nieuwe buitenspellijn is ook een belangrijk instrument geweest voor de operatoren binnen de regiewagens, waardoor de herhalingen nog meer dynamisch konden zijn. Maar, hoewel deze grote evenementen belangrijk zijn voor ons, zou ik ook graag onze verdere vooruitgang in de studio segmenten willen benadrukken. En om ervoor te zorgen dat we de juiste oplossingen hebben om in die markt te groeien, zullen we blijven gekwalificeerde ingenieurs aanwerven om onze toekomstige groei voor te bereiden."

Jacques Galloy, CFO voegde volgende opmerkingen toe met betrekking tot de resultaten en vooruitzichten: "Dit kwartaal was weer zeer goed. De omzet kwam uit op EUR 30,2 miljoen, een stijging van 61,8%. En de momentum is zo gebleven in de afgelopen maanden, zoals het blijkt uit de record zomer-orderboek van EUR 38,9 miljoen (+64,8%), vooral dankzij sterke maanden van mei en juni, toen onze klanten investeringen maakten in voorbereiding van de nieuwe TV seizoen eind augustus. Beide segmenten (regiewagens en studio's) genieten van het marktherstel, en we blijven veel kleinere contracten ontvangen van bestaande en nieuwe klanten, wat de brede klantenbasis van EVS toont. De bedrijfsmarge verbeterde tot 52,4%, terwijl we veel werknemers hebben aangeworven, OpenCube voor de eerste keer hebben geconsolideerd en lagere marges hebben geregistreerd op verhuurcontracten voor de Wereldkampioenschap en een aantal grote projecten."

Pierre L'hoest, CEO van EVS verklaarde in een toelichting op de cijfers: "Opnieuw hebben onze teams sterk gepresteerd. Het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika ligt nu achter ons, en het is een groot succes geweest. De productie heeft een nieuwe drempel bereikt, met de levering van prachtige beelden voor televisie, internet en mobiele platforms. De EVS-oplossingen ingezet in de stadions en in het International Broadcast Center in Johannesburg hebben realisatoren en operatoren toegestaan de kwaliteit van de door de verschillende soorten camera's geleverde opnamen te optimaliseren. De nieuwe buitenspellijn is ook een belangrijk instrument geweest voor de operatoren binnen de regiewagens, waardoor de herhalingen nog meer dynamisch konden zijn. Maar, hoewel deze grote evenementen belangrijk zijn voor ons, zou ik ook graag onze verdere vooruitgang in de studio segmenten willen benadrukken. En om ervoor te zorgen dat we de juiste oplossingen hebben om in die markt te groeien, zullen we blijven gekwalificeerde ingenieurs aanwerven om onze toekomstige groei voor te bereiden." Jacques Galloy, CFO voegde volgende opmerkingen toe met betrekking tot de resultaten en vooruitzichten: "Dit kwartaal was weer zeer goed. De omzet kwam uit op EUR 30,2 miljoen, een stijging van 61,8%. En de momentum is zo gebleven in de afgelopen maanden, zoals het blijkt uit de record zomer-orderboek van EUR 38,9 miljoen (+64,8%), vooral dankzij sterke maanden van mei en juni, toen onze klanten investeringen maakten in voorbereiding van de nieuwe TV seizoen eind augustus. Beide segmenten (regiewagens en studio's) genieten van het marktherstel, en we blijven veel kleinere contracten ontvangen van bestaande en nieuwe klanten, wat de brede klantenbasis van EVS toont. De bedrijfsmarge verbeterde tot 52,4%, terwijl we veel werknemers hebben aangeworven, OpenCube voor de eerste keer hebben geconsolideerd en lagere marges hebben geregistreerd op verhuurcontracten voor de Wereldkampioenschap en een aantal grote projecten."