Jack Welch, de ex-CEO van General Electric, kondigde aan dat hij stopt met schrijven voor Fortune. In zijn column had Welch de werkloosheidscijfers voor de maand september gemanipuleerd genoemd en dat is hem niet in dank afgenomen.

Euro sluit af onder 1,29 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro verder terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2877 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,72%, of ruim zowat anderhalf procent minder.

Goud lager, olieprijs hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1766,20 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald, of ruim 3% meer dan vrijdagavond.

Jack Welch, de ex-CEO van General Electric, kondigde aan dat hij stopt met schrijven voor Fortune. In zijn column had Welch de werkloosheidscijfers voor de maand september gemanipuleerd genoemd en dat is hem niet in dank afgenomen. Euro sluit af onder 1,29 dollarOp de valutamarkten moest de koers van de euro verder terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2877 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,72%, of ruim zowat anderhalf procent minder. Goud lager, olieprijs hogerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1766,20 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald, of ruim 3% meer dan vrijdagavond.