De bestaande huurovereenkomst te Kontich met Federal Mogul, een Amerikaanse leverancier van auto-onderdelen, die vervalt eind december 2011 werd anticipatief verlengd voor een vaste huurperiode tot eind december 2016.

De globale logistieke site van meer dan 23.700 m² en bijhorende kantoren fungeert als Europees distributiecenter voor Federal Mogul. Dit huurcontract maakt 3,12% uit van de geconsolideerde vastgoedportefeuille.

Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Zowel het advies als het koersdoel van 67 euro voor Leasinvest blijven gehandhaafd."

De bestaande huurovereenkomst te Kontich met Federal Mogul, een Amerikaanse leverancier van auto-onderdelen, die vervalt eind december 2011 werd anticipatief verlengd voor een vaste huurperiode tot eind december 2016. De globale logistieke site van meer dan 23.700 m² en bijhorende kantoren fungeert als Europees distributiecenter voor Federal Mogul. Dit huurcontract maakt 3,12% uit van de geconsolideerde vastgoedportefeuille. Jean-Marie Caucheteux (Bank Degroof): "Zowel het advies als het koersdoel van 67 euro voor Leasinvest blijven gehandhaafd."