Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik verwacht dat de omzet van Arseus met 7,10% zal zijn gestegen tot 96,50 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 97,40 miljoen euro. Herinneren we ons dat het management zelf een objectief van een groei met 5 tot 10% had vooropgesteld."

De Kerpel blijft de aandelen Arseus accumuleren, met een koersdoel van 10 euro: "Arseus wordt nu aan 10x de k/w voor 2010 verhandeld, wat nog ruimte laat voor een stijging van de koers. Ik focus me daarbij op de groeimogelijkheden voor het bedrijf en op de cash flow generatie."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik verwacht dat de omzet van Arseus met 7,10% zal zijn gestegen tot 96,50 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 97,40 miljoen euro. Herinneren we ons dat het management zelf een objectief van een groei met 5 tot 10% had vooropgesteld." De Kerpel blijft de aandelen Arseus accumuleren, met een koersdoel van 10 euro: "Arseus wordt nu aan 10x de k/w voor 2010 verhandeld, wat nog ruimte laat voor een stijging van de koers. Ik focus me daarbij op de groeimogelijkheden voor het bedrijf en op de cash flow generatie."