De nieuwe fondsen zullen gebruikt worden door ThromboGenics:

om de introductie en commercialisering van microplasmine welke het potentieel heeft om de behandeling van ziekten aan de achterkant van het oog te transformeren in de VS en Europa voor te bereiden; voor de verdere uitwerking van haar bedrijfsstrategie; en voor algemene bedrijfsdoeleinden.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "De kapitaalverhoging bij ThromboGenics was snel doorgevoerd, wat uiteraard als een positief signaal mag worden beschouwd. Daardoor kan het jaar worden afgesloten met een cashpositie van meer dan 100 miljoen euro. Ik blijf koper van het aandeel."

De nieuwe fondsen zullen gebruikt worden door ThromboGenics: om de introductie en commercialisering van microplasmine welke het potentieel heeft om de behandeling van ziekten aan de achterkant van het oog te transformeren in de VS en Europa voor te bereiden; voor de verdere uitwerking van haar bedrijfsstrategie; en voor algemene bedrijfsdoeleinden. Jan De Kerpel (KBC Securities): "De kapitaalverhoging bij ThromboGenics was snel doorgevoerd, wat uiteraard als een positief signaal mag worden beschouwd. Daardoor kan het jaar worden afgesloten met een cashpositie van meer dan 100 miljoen euro. Ik blijf koper van het aandeel."