TiGenix is namelijk van start gegaan met de commerciële lancering van haar lead product, ChondroCelect voor de behandeling van kraakbeendefecten in de knie, in een eerste reeks van doelmarkten waaronder Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik ga uit van 5 miljoen euro productverkopen in 2010 bij Tigenix, een bedrag dat door de huidige sales update wordt bevestigd. Het biotechnologiebedrijf bevestigt zodoende de guidance die bij de trading update over het derde kwartaal werd gegeven. Ik herhaal nogmaals het advies opbouwen voor het aandeel."

TiGenix is namelijk van start gegaan met de commerciële lancering van haar lead product, ChondroCelect voor de behandeling van kraakbeendefecten in de knie, in een eerste reeks van doelmarkten waaronder Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik ga uit van 5 miljoen euro productverkopen in 2010 bij Tigenix, een bedrag dat door de huidige sales update wordt bevestigd. Het biotechnologiebedrijf bevestigt zodoende de guidance die bij de trading update over het derde kwartaal werd gegeven. Ik herhaal nogmaals het advies opbouwen voor het aandeel."