Het herziene nettoresultaat voor de Groep over 2009 inclusief het effect van de stelselwijziging komt daarmee uit op EUR 1.210 miljoen (voorheen EUR 1.192 miljoen).

De nieuwe rapportagestructuur sinds 1 januari 2010 is gebaseerd op vier geografische businesses en komt tevens tot uitdrukking in de structuur van het Management Committee van Ageas: België, Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa en Azië, plus Algemeen.

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De nieuwe business structuur bij Ageas heeft wat mij betreft geen invloed op de waardering van het aandeel. Ik handhaaf een advies opbouwen, met een koersdoel van 3,20 euro."

Het herziene nettoresultaat voor de Groep over 2009 inclusief het effect van de stelselwijziging komt daarmee uit op EUR 1.210 miljoen (voorheen EUR 1.192 miljoen). De nieuwe rapportagestructuur sinds 1 januari 2010 is gebaseerd op vier geografische businesses en komt tevens tot uitdrukking in de structuur van het Management Committee van Ageas: België, Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa en Azië, plus Algemeen. Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De nieuwe business structuur bij Ageas heeft wat mij betreft geen invloed op de waardering van het aandeel. Ik handhaaf een advies opbouwen, met een koersdoel van 3,20 euro."