Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De publicatie van de resultaten en de daaropvolgende meeting kunnen de koers van Colruyt uiteraard positief beïnvloeden. Naar mijn mening verdient het aandeel te noteren met een premie ten opzichte van de belangrijkste sectorgenoten."

Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, maar het koersdoel wordt opgetrokken van 167 naar 200 euro. Lathouders: "Dat is de huidige waarde van het aandeel op basis van onze berekening. Die waardering wordt opgetrokken vanwege de sterke prestaties van Colruyt zelf en de zwakke prestaties van concurrent Carrefour."

Ivan Lathouders (Bank Degroof): "De publicatie van de resultaten en de daaropvolgende meeting kunnen de koers van Colruyt uiteraard positief beïnvloeden. Naar mijn mening verdient het aandeel te noteren met een premie ten opzichte van de belangrijkste sectorgenoten." Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, maar het koersdoel wordt opgetrokken van 167 naar 200 euro. Lathouders: "Dat is de huidige waarde van het aandeel op basis van onze berekening. Die waardering wordt opgetrokken vanwege de sterke prestaties van Colruyt zelf en de zwakke prestaties van concurrent Carrefour."