Die jobs zullen niet meer terugkomen, met als gevolg dat de werkloosheidsgraad nog lang hoog kan blijven. Italië zal pas in 2076 pre-crisis tewerkstelling opnieuw bereiken, zo blijkt uit een rapport opgesteld door de Italiaanse vakbond CGIL. Dat is dus nog 63 jaar wachten.

Een en ander is het gevolg van het uitblijven van ingrijpende hervormingen, een bedje waar ook andere Europese landen ziek in zijn.

Alle signalen geven momenteel dus aan dat de werkloosheidsgraad in de meeste Europese landen nog geruime tijd hoog zal blijven.

Die jobs zullen niet meer terugkomen, met als gevolg dat de werkloosheidsgraad nog lang hoog kan blijven. Italië zal pas in 2076 pre-crisis tewerkstelling opnieuw bereiken, zo blijkt uit een rapport opgesteld door de Italiaanse vakbond CGIL. Dat is dus nog 63 jaar wachten. Een en ander is het gevolg van het uitblijven van ingrijpende hervormingen, een bedje waar ook andere Europese landen ziek in zijn. Alle signalen geven momenteel dus aan dat de werkloosheidsgraad in de meeste Europese landen nog geruime tijd hoog zal blijven.