In de gegeven omstandigheden lijken de kansen op een vastgestemde beurs relatief klein. Anderzijds hebben de Europese beurzen gisteren bewezen toch tegen een stootje te kunnen.

Italië staat vandaag voor de vuurproef met een veiling van staatsobligaties voor een bedrag van 9,50 miljard euro. Steeds maar analisten raken er van overtuigd dat de Italianen als volgende aan de beurt gaan komen om steun te moeten aanvragen. De vraag is wie al deze steunprogramma's gaat blijven betalen.

Devgen krijgt een onderscheiding van de Filipijnse National Seed Industry Council

Devgen maakte gisteren bekend dat de onderneming een onderscheiding heeft ontvangen van de National Seed Industry Council (NSIC) in de Filipijnen als erkenning voor het ontwikkelen van drie nieuwe hybride rijstvariëteiten.

Devgen verwelkomt de onderscheiding aangezien de onderneming pas onlangs de registratie heeft bekomen van deze drie nieuwe hybride rijstzaden.

Eén van deze producten, Frontline GoldTM, is nu beschikbaar op de markt in de Filipijnen. Dit rijstzaad heeft een hoge opbrengst, een korte rijptijd en een uitstekende graankwaliteit wat het ideaal geschikt maakt voor consumptie. Een tweede product uit hetzelfde maturiteitssegment zal demonstratieproeven doorlopen in het komende regenseizoen.

De onderscheiding werd toegekend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de technische werkgroep die binnen de NISC werkt rond rijst.

Naar aanleiding van dezelfde jaarlijkse bijeenkomst werden de resultaten vrijgegeven van de meest recente overheidsproeven met hybride rijstzaden.

In de gegeven omstandigheden lijken de kansen op een vastgestemde beurs relatief klein. Anderzijds hebben de Europese beurzen gisteren bewezen toch tegen een stootje te kunnen. Italië staat vandaag voor de vuurproef met een veiling van staatsobligaties voor een bedrag van 9,50 miljard euro. Steeds maar analisten raken er van overtuigd dat de Italianen als volgende aan de beurt gaan komen om steun te moeten aanvragen. De vraag is wie al deze steunprogramma's gaat blijven betalen.Devgen krijgt een onderscheiding van de Filipijnse National Seed Industry Council Devgen maakte gisteren bekend dat de onderneming een onderscheiding heeft ontvangen van de National Seed Industry Council (NSIC) in de Filipijnen als erkenning voor het ontwikkelen van drie nieuwe hybride rijstvariëteiten. Devgen verwelkomt de onderscheiding aangezien de onderneming pas onlangs de registratie heeft bekomen van deze drie nieuwe hybride rijstzaden. Eén van deze producten, Frontline GoldTM, is nu beschikbaar op de markt in de Filipijnen. Dit rijstzaad heeft een hoge opbrengst, een korte rijptijd en een uitstekende graankwaliteit wat het ideaal geschikt maakt voor consumptie. Een tweede product uit hetzelfde maturiteitssegment zal demonstratieproeven doorlopen in het komende regenseizoen. De onderscheiding werd toegekend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de technische werkgroep die binnen de NISC werkt rond rijst. Naar aanleiding van dezelfde jaarlijkse bijeenkomst werden de resultaten vrijgegeven van de meest recente overheidsproeven met hybride rijstzaden.