Het lijkt onwaarschijnlijk dat het ditmaal gebeuren, ook al heeft de nieuwe premier met Renzinonics een ambitieus programma gelanceerd. Er zijn een aantal goed ideeën in dit programma opgenomen, maar het is volgens Juvyns toch niet helemaal overtuigend.

Renzi heeft vooral gemakkelijke beslissingen genomen (verlanging van de belastingen, ambtenaren ontslaan, verhoging van de minimulonen) zonder te verklaren hoe hij dat precies zal financieren. Renzi heeft nog besparingen aangekondigd, maar de vraag is wat daar uiteindelijk van zal komen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat het ditmaal gebeuren, ook al heeft de nieuwe premier met Renzinonics een ambitieus programma gelanceerd. Er zijn een aantal goed ideeën in dit programma opgenomen, maar het is volgens Juvyns toch niet helemaal overtuigend. Renzi heeft vooral gemakkelijke beslissingen genomen (verlanging van de belastingen, ambtenaren ontslaan, verhoging van de minimulonen) zonder te verklaren hoe hij dat precies zal financieren. Renzi heeft nog besparingen aangekondigd, maar de vraag is wat daar uiteindelijk van zal komen.