Pier Luigi Bersani heeft voorgesteld om Franco Marini naar voren te schuiven, die ook de steun geniet van Silvio Berlusconi en Mario Monti. Inmiddels is op de Europese beurzen niet veel veranderd, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus.

De internationale beurzen waren oververkocht, zodat een adempauze niet ongezond mag worden genoemd. Vooral in Wall Street hebben we er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een helse rit op zitten en het kan dus geen kwaad om wat stoom af te laten.

De Amerikaanse beurzen hebben één van de langste winning streaks zonder een correctie van 5% gezien. Daar zijn we nu mee bezig en zolang het in die grootorde blijft kunnen we het een gezonde correctie noemen. Waakzaamheid blijft echter geboden.

Pier Luigi Bersani heeft voorgesteld om Franco Marini naar voren te schuiven, die ook de steun geniet van Silvio Berlusconi en Mario Monti. Inmiddels is op de Europese beurzen niet veel veranderd, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus. De internationale beurzen waren oververkocht, zodat een adempauze niet ongezond mag worden genoemd. Vooral in Wall Street hebben we er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een helse rit op zitten en het kan dus geen kwaad om wat stoom af te laten. De Amerikaanse beurzen hebben één van de langste winning streaks zonder een correctie van 5% gezien. Daar zijn we nu mee bezig en zolang het in die grootorde blijft kunnen we het een gezonde correctie noemen. Waakzaamheid blijft echter geboden.