Afgelopen weekend vond in Hong Kong het Asia Financial Forum plaats. De Italiaanse minister van Financiën Vittorio Grilli verklaarde in een interview met CNBC dat zijn land dringend hervormingen moet doorvoeren om meet te kunnen in de wereldeconomie.

Die hervormingen zijn nodig om de concurrentiekracht te versterken. Grilli waarschuwde in dat verband voor de come-back van Silvio Berlusconi.

Wanneer diens extreem-rechtse coalitie bij de verkiezingen de overwinning zou behalen, zou dat een zeer slechte zaak voor de Italiaanse economie zijn.

Afgelopen weekend vond in Hong Kong het Asia Financial Forum plaats. De Italiaanse minister van Financiën Vittorio Grilli verklaarde in een interview met CNBC dat zijn land dringend hervormingen moet doorvoeren om meet te kunnen in de wereldeconomie. Die hervormingen zijn nodig om de concurrentiekracht te versterken. Grilli waarschuwde in dat verband voor de come-back van Silvio Berlusconi. Wanneer diens extreem-rechtse coalitie bij de verkiezingen de overwinning zou behalen, zou dat een zeer slechte zaak voor de Italiaanse economie zijn.