De Euro Stoxx 50 boekt een winst van ongeveer een half procent, de BEL 20 zit daar niet zo veel onder. In Brussel is D'Ieteren momenteel de sterkste stijger.

Italië is op weg naar een nieuwe regering van technocraten, iets wat al sinds de parlementsverkiezingen onvermijdelijk leek.

President Giorgio Napolitano bekijkt momenteel of hij een technocraten-regering op de been krijgt. Veel andere uitwegen zijn er momenteel niet voorhanden.

Het valt echter nog af te wachten of de nieuwe regering opnieuw zal worden geleid door Mario Monti.

Deze haalde een weinig overtuigende verkiezingsuitslag, waardoor de kans groot is dat hij aan de kant zal worden geschoven. De Italiaanse pers speculeert momenteel op de naam van de nieuwe president.

De Euro Stoxx 50 boekt een winst van ongeveer een half procent, de BEL 20 zit daar niet zo veel onder. In Brussel is D'Ieteren momenteel de sterkste stijger. Italië is op weg naar een nieuwe regering van technocraten, iets wat al sinds de parlementsverkiezingen onvermijdelijk leek. President Giorgio Napolitano bekijkt momenteel of hij een technocraten-regering op de been krijgt. Veel andere uitwegen zijn er momenteel niet voorhanden. Het valt echter nog af te wachten of de nieuwe regering opnieuw zal worden geleid door Mario Monti. Deze haalde een weinig overtuigende verkiezingsuitslag, waardoor de kans groot is dat hij aan de kant zal worden geschoven. De Italiaanse pers speculeert momenteel op de naam van de nieuwe president.