Die interimregering zou dan een nieuwe verkiezingswet zou uitschrijven ter voorbereid van nieuwe verkiezingen. In principe kan er weinig of niets gebeuren alvorens het parlement is samen gekomen en dat gebeurt pas op 15 maart. In de komende dagen zal moeten blijken wat mogelijk is en wat niet.

Het ziet er naar uit dat Monti alleen bij de intellectuele Italianen aansloeg, terwijl de man in de straat nog steeds veel voelt voor Silvio Berlusconi.

Ook het succes van Beppe Grillo is opmerkelijk, deze komiek-politicus heeft al te pas en te onpas laten horen dat hij niets wil weten van samenwerking met andere politici.

Die interimregering zou dan een nieuwe verkiezingswet zou uitschrijven ter voorbereid van nieuwe verkiezingen. In principe kan er weinig of niets gebeuren alvorens het parlement is samen gekomen en dat gebeurt pas op 15 maart. In de komende dagen zal moeten blijken wat mogelijk is en wat niet. Het ziet er naar uit dat Monti alleen bij de intellectuele Italianen aansloeg, terwijl de man in de straat nog steeds veel voelt voor Silvio Berlusconi. Ook het succes van Beppe Grillo is opmerkelijk, deze komiek-politicus heeft al te pas en te onpas laten horen dat hij niets wil weten van samenwerking met andere politici.