Op het vlak van bedrijfsresultaten begint de stroom deze week ook in Europa op te drogen, zij het dat er vooral in Nederland nog heel wat interessante cijfers op de agenda staan. In Nederland kijken we morgen uit naar de resultaten van ASM International en BE Semiconductor Industries.

Overmorgen zijn er natuurlijk de cijfers van Agfa-Gevaert, evenals die van TKH Group. Donderdag zijn er de resultaten van BAM, vrijdag is het de beurt aan Ballast Nedam, Beter Bed, Fugro en Van Lanschot. Binnen enkele weken start in de VS het resultatenseizoen opnieuw.

Op het vlak van bedrijfsresultaten begint de stroom deze week ook in Europa op te drogen, zij het dat er vooral in Nederland nog heel wat interessante cijfers op de agenda staan. In Nederland kijken we morgen uit naar de resultaten van ASM International en BE Semiconductor Industries. Overmorgen zijn er natuurlijk de cijfers van Agfa-Gevaert, evenals die van TKH Group. Donderdag zijn er de resultaten van BAM, vrijdag is het de beurt aan Ballast Nedam, Beter Bed, Fugro en Van Lanschot. Binnen enkele weken start in de VS het resultatenseizoen opnieuw.