Beppe Grillo waarschuwde afgelopen weekend dat Italië dreigt te worden verpletterd door zijn schulden, niet door de euro.

Grillo wil dat er andere voorwaarden komen waaronder Italië kan en mag terugbetalen. Alternatieve oplossingen zijn er volgens de komiek-politicus niet, de schuldenberg hangt als een zwaard van Damocles boven de toekomst van het land. Uiteindelijk zal het onmogelijk zijn om die schulden terug te betalen.

Maar dan gaat Grillo overdrijven. Hij beweert doodleuk dat de economische situatie zo ernstig is dat het land binnen zes maanden niet meer in staat zal zijn om de pensioenen en de lonen van de ambtenaren uit te betalen. Voorlopig weigert Grillo elke samenwerking met één van zijn politieke tegenstrevers.

Beppe Grillo waarschuwde afgelopen weekend dat Italië dreigt te worden verpletterd door zijn schulden, niet door de euro. Grillo wil dat er andere voorwaarden komen waaronder Italië kan en mag terugbetalen. Alternatieve oplossingen zijn er volgens de komiek-politicus niet, de schuldenberg hangt als een zwaard van Damocles boven de toekomst van het land. Uiteindelijk zal het onmogelijk zijn om die schulden terug te betalen. Maar dan gaat Grillo overdrijven. Hij beweert doodleuk dat de economische situatie zo ernstig is dat het land binnen zes maanden niet meer in staat zal zijn om de pensioenen en de lonen van de ambtenaren uit te betalen. Voorlopig weigert Grillo elke samenwerking met één van zijn politieke tegenstrevers.