Kleine verliezen voor de CAC-40 en kleine winsten in Duitsland en Groot-Brittannië. Het waren met name de financiële waarden die het zwaar te verduren kregen. Met elke eurocrisis in zicht wordt met name deze sector zwaar getroffen.

De redenatie hierachter is dat zij forse verliezen moeten incasseren op hun leningen in Spanje, Italië, etc. Daarbij gaat men eraan voorbij dat de financiële instellingen hun posities hierin juist forse hebben afgebouwd. De paniek rondom deze fondsen lijkt dan ook wat overdreven.

Kleine verliezen voor de CAC-40 en kleine winsten in Duitsland en Groot-Brittannië. Het waren met name de financiële waarden die het zwaar te verduren kregen. Met elke eurocrisis in zicht wordt met name deze sector zwaar getroffen. De redenatie hierachter is dat zij forse verliezen moeten incasseren op hun leningen in Spanje, Italië, etc. Daarbij gaat men eraan voorbij dat de financiële instellingen hun posities hierin juist forse hebben afgebouwd. De paniek rondom deze fondsen lijkt dan ook wat overdreven.