Beppe Grillo heeft nogmaals geweigerd om in een regering met Pier Luigi Bersani te stappen, waardoor de kansen dat er snel een regering op de been wordt gebracht meteen weer een stuk kleiner zijn geworden. Veel mogelijkheden om een coalitie te vormen, zijn er namelijk niet.

Bersani weigert van zijn kant te praten met ex-premier Silvio Berlusconi. Ook Grillo bedankt er feestelijk voor om met Berlusconi aan tafel te gaan zitten.

Eigenlijk weet niemand hoe het nu verder moet. In het ergste geval komen er nieuwe verkiezingen, die mogelijk ook weer geen beslissende uitslag gaan opleveren.

Beppe Grillo heeft nogmaals geweigerd om in een regering met Pier Luigi Bersani te stappen, waardoor de kansen dat er snel een regering op de been wordt gebracht meteen weer een stuk kleiner zijn geworden. Veel mogelijkheden om een coalitie te vormen, zijn er namelijk niet. Bersani weigert van zijn kant te praten met ex-premier Silvio Berlusconi. Ook Grillo bedankt er feestelijk voor om met Berlusconi aan tafel te gaan zitten. Eigenlijk weet niemand hoe het nu verder moet. In het ergste geval komen er nieuwe verkiezingen, die mogelijk ook weer geen beslissende uitslag gaan opleveren.