De regering van Mario Monti is er weliswaar in geslaagd om de obligatierendementen naar omlaag te krijgen, maar daarmee is dan ook alles gezegd.

Morgan Stanley merkt op dat de economie van het land in zak en as zit, terwijl de situatie nog verslechtert in plaats van verbetert.

De feiten spreken voor zich: een scherpe terugval van het BBP, stijgende werkloosheid, een moeilijkere kredietverstrekking en ga zo maar door.

Het analistenteam van de zakenbank spreekt van een heuse economische implosie en durft zelfs het woord 'Horror show' in de mond te nemen.

De regering van Mario Monti is er weliswaar in geslaagd om de obligatierendementen naar omlaag te krijgen, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Morgan Stanley merkt op dat de economie van het land in zak en as zit, terwijl de situatie nog verslechtert in plaats van verbetert. De feiten spreken voor zich: een scherpe terugval van het BBP, stijgende werkloosheid, een moeilijkere kredietverstrekking en ga zo maar door. Het analistenteam van de zakenbank spreekt van een heuse economische implosie en durft zelfs het woord 'Horror show' in de mond te nemen.