De Spaanse rente steeg anderzijds even tot boven het niveau van 7%, om vervolgens weer terug te vallen. De situatie op de Europese beurzen blijft volatiel, met verliezen voor de belangrijkste indices. De Euro Stoxx 50 verliest driekwart procent, de BEL 20 noteert licht in de plus. Ageas boekt een winst van meer dan 10%.

Heijmans ondertekent overeenkomst Talent Building Amsterdam

Heijmans ondertekent vandaag onder de merknaam Proper-Stok een samenwerkingsovereenkomst met stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam voor de ontwikkeling van het Talent Building.

Dit gebouw is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Podium Amsterdam. Heijmans zal de ontwikkeling en de bouw voor zijn rekening nemen.

Met de ondertekening wordt het startsein gegeven voor de ontwikkeling van het Talent Building met daarin de O'Talent Experience, een belevingswereld voor talentontwikkeling in Nederland van de Kranendonk Experience Company. Met de O'Talent Experience komt er aan de Lelylaan in Amsterdam

De Spaanse rente steeg anderzijds even tot boven het niveau van 7%, om vervolgens weer terug te vallen. De situatie op de Europese beurzen blijft volatiel, met verliezen voor de belangrijkste indices. De Euro Stoxx 50 verliest driekwart procent, de BEL 20 noteert licht in de plus. Ageas boekt een winst van meer dan 10%.Heijmans ondertekent overeenkomst Talent Building Amsterdam Heijmans ondertekent vandaag onder de merknaam Proper-Stok een samenwerkingsovereenkomst met stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam voor de ontwikkeling van het Talent Building. Dit gebouw is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Podium Amsterdam. Heijmans zal de ontwikkeling en de bouw voor zijn rekening nemen. Met de ondertekening wordt het startsein gegeven voor de ontwikkeling van het Talent Building met daarin de O'Talent Experience, een belevingswereld voor talentontwikkeling in Nederland van de Kranendonk Experience Company. Met de O'Talent Experience komt er aan de Lelylaan in Amsterdam