Zowel parlementsleden uit de partijen van Pier Luigi Bersani als die van ex-premier Silvio Berlusconi werden aan de lijst met adviseurs toegevoegd.

Buiten leden van beide partijen werden ook ambtenaren, een voormalige politicus, een gepensioneerde rechter en een centrale bankier aan de groep toegevoegd.

Opvallend is dat niemand van de partij van Beppe Grillo als adviseur werd toegevoegd. Grillo heeft al regelmatig van slechte wil blijk gegeven door hardnekkig te weigeren om welke toegeving ook dan te doen aan de klassieke partijen. Vraag is of deze nieuwe poging om een regering op de been te brengen ditmaal wel succesvol kan zijn.

Zowel parlementsleden uit de partijen van Pier Luigi Bersani als die van ex-premier Silvio Berlusconi werden aan de lijst met adviseurs toegevoegd. Buiten leden van beide partijen werden ook ambtenaren, een voormalige politicus, een gepensioneerde rechter en een centrale bankier aan de groep toegevoegd. Opvallend is dat niemand van de partij van Beppe Grillo als adviseur werd toegevoegd. Grillo heeft al regelmatig van slechte wil blijk gegeven door hardnekkig te weigeren om welke toegeving ook dan te doen aan de klassieke partijen. Vraag is of deze nieuwe poging om een regering op de been te brengen ditmaal wel succesvol kan zijn.