Silvio Berlusconi kwam gisteren met een nieuw voorstel op de proppen. Hij wil zijn kandidatuur bij de volgende verkiezingen intrekken op voorwaarde dat Mario Monti opkomt.

Berlusconi wil Monti steunen wanneer hij kandidaat is voor centrum-rechts, een strekking waar Berlusconi zich wel in kan vinden.

Op een persconferentie in Milaan waagde Berlusoni zich aan een deel halfgekke en tegenstrijdige uitspraken, waardoor de Italiaanse politiek steeds meer op een poppenkast begint te lijken. Voorlopig laten de beleggers de Italiaanse problemen niet aan hun hart komen, maar daar kan nog verandering in komen.

Silvio Berlusconi kwam gisteren met een nieuw voorstel op de proppen. Hij wil zijn kandidatuur bij de volgende verkiezingen intrekken op voorwaarde dat Mario Monti opkomt. Berlusconi wil Monti steunen wanneer hij kandidaat is voor centrum-rechts, een strekking waar Berlusconi zich wel in kan vinden. Op een persconferentie in Milaan waagde Berlusoni zich aan een deel halfgekke en tegenstrijdige uitspraken, waardoor de Italiaanse politiek steeds meer op een poppenkast begint te lijken. Voorlopig laten de beleggers de Italiaanse problemen niet aan hun hart komen, maar daar kan nog verandering in komen.