De Euro Stoxx 50 verliest minder dan een kwart procent en de analisten sluiten niet uit dat de sessie uiteindelijk in de plus zal worden afgesloten.

Ook de BEL 20 heeft zich goed herpakt, het verlies voor de belangrijkste Brusselse beursindex blijft beperkt tot fracties van een procent.

Bekaert kan het gisteren geleden verlies slechts fractioneel goedmaken, ook KBC en D'Ieteren noteren stevig in de plus. Nyrstar is anderzijds de grootste daler binnen de index.

De Italiaanse staatsobligaties noteren in de plus, het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie is met 4 basispunten gedaald tot 4,92%.

De Italiaanse economie kromp minder dan verwacht tijdens het derde kwartaal, er was sprake van een terugval van het BBP met 0,20% waar op een daling met 0,05% was gerekend. De Spaanse economie kromp in de verslagperiode met 0,03%.

De Euro Stoxx 50 verliest minder dan een kwart procent en de analisten sluiten niet uit dat de sessie uiteindelijk in de plus zal worden afgesloten. Ook de BEL 20 heeft zich goed herpakt, het verlies voor de belangrijkste Brusselse beursindex blijft beperkt tot fracties van een procent. Bekaert kan het gisteren geleden verlies slechts fractioneel goedmaken, ook KBC en D'Ieteren noteren stevig in de plus. Nyrstar is anderzijds de grootste daler binnen de index. De Italiaanse staatsobligaties noteren in de plus, het rendement op de 10-jarige Italiaanse staatsobligatie is met 4 basispunten gedaald tot 4,92%. De Italiaanse economie kromp minder dan verwacht tijdens het derde kwartaal, er was sprake van een terugval van het BBP met 0,20% waar op een daling met 0,05% was gerekend. De Spaanse economie kromp in de verslagperiode met 0,03%.