Maar sommige evoluties in Italië doen toch de wenkbrauwen fronsen. De Italiaanse bankkredieten zakken als een pudding in elkaar en dat is toch een evolutie die zorgwekkend mag worden genoemd. Overigens worden er ook minder leningen aan families toegestaan.

In januari werd een recorddaling opgetekend en dat voorspelt niet veel goeds voor de toekomst van de Italiaanse economie. Er is niet alleen weinig vraag naar kredieten van de kant van de bedrijven, maar die banken staan bovendien niet te trappelen om kredieten toe te staan.

Maar sommige evoluties in Italië doen toch de wenkbrauwen fronsen. De Italiaanse bankkredieten zakken als een pudding in elkaar en dat is toch een evolutie die zorgwekkend mag worden genoemd. Overigens worden er ook minder leningen aan families toegestaan. In januari werd een recorddaling opgetekend en dat voorspelt niet veel goeds voor de toekomst van de Italiaanse economie. Er is niet alleen weinig vraag naar kredieten van de kant van de bedrijven, maar die banken staan bovendien niet te trappelen om kredieten toe te staan.