In Brussel weet de BEL 20 het verlies te beperken tot minder dan een half procent, zodat er ook geen spectculaire bewegingen te vermelden vallen. Befimmo noteert lichtjes in de plus, onder andere Nyrstar en Delhaize moeten verliezen van ongeveer 1% incasseren.

Volgens Jamie McGeever van Reuters worden de herstructureringen in Europa aan een indrukwekkend tempo doorgevoerd.

Het is volgens McGeever alleen jammer dat de werklozen er niets van merken. De vrees voor een verdere verslechtering van de arbeidsmarkt heeft het Italiaans consumentenvertrouwen naar een recorddieptepunt geduwd.

In Brussel weet de BEL 20 het verlies te beperken tot minder dan een half procent, zodat er ook geen spectculaire bewegingen te vermelden vallen. Befimmo noteert lichtjes in de plus, onder andere Nyrstar en Delhaize moeten verliezen van ongeveer 1% incasseren. Volgens Jamie McGeever van Reuters worden de herstructureringen in Europa aan een indrukwekkend tempo doorgevoerd. Het is volgens McGeever alleen jammer dat de werklozen er niets van merken. De vrees voor een verdere verslechtering van de arbeidsmarkt heeft het Italiaans consumentenvertrouwen naar een recorddieptepunt geduwd.