De druk op CEO Carol Bartz neemt zodoende toe. Als gevolg van de flauwe prestaties van het aandeel op de beurs kan het bedrijf inderdaad een overname-kandidaat worden.

De reactie van de beleggers op de cijfers was lauw, in de nabeurshandel in New York noteert de koers nauwelijks bijna 1% hoger. Bartz wees er echter op dat Yahoo heel wat vooruitgang heeft geboekt sinds zij 21 maanden geleden het roer overnam.

In ieder geval was er al verbetering zichtbaar op het vlak van de operationele marges. Die bedroegen tijdens de verslagperiode 12%, tegenover 6% tijdens dezelfde periode vorig jaar. Volgens Bartz blijft omzetgroei echter prioritair voor het bedrijf.

De druk op CEO Carol Bartz neemt zodoende toe. Als gevolg van de flauwe prestaties van het aandeel op de beurs kan het bedrijf inderdaad een overname-kandidaat worden. De reactie van de beleggers op de cijfers was lauw, in de nabeurshandel in New York noteert de koers nauwelijks bijna 1% hoger. Bartz wees er echter op dat Yahoo heel wat vooruitgang heeft geboekt sinds zij 21 maanden geleden het roer overnam. In ieder geval was er al verbetering zichtbaar op het vlak van de operationele marges. Die bedroegen tijdens de verslagperiode 12%, tegenover 6% tijdens dezelfde periode vorig jaar. Volgens Bartz blijft omzetgroei echter prioritair voor het bedrijf.