Op sectoraal niveau lijken retail- en industrieel vastgoed ondergewaardeerd en wordt hier voor de volgende vijf jaar een betere prestatie verwacht dan voor de volatielere kantorensector, die marginaal overgewaardeerd is.

De kortetermijnindicatoren van Aberdeen tonen een blijvend verschil tussen Noord-Europa, waar de waarden naar verwachting zullen blijven stijgen, en Zuid-Europa, waar een blijvende daling wordt verwacht.

Toch duiken er distressed opportunities (mogelijkheden binnen een verontrustrende situatie) op in Ierland en Zuid-Europa; laatstgenoemde regio zal op ondergewaardeerd terrein terecht komen na belangrijke dalingen in kapitaalwaarde.

Na analyse van de marktprijszetting geeft Aberdeen de voorkeur aan een lage risicotolerantie in de meeste markten, en vooral in het VK.

Op sectoraal niveau lijken retail- en industrieel vastgoed ondergewaardeerd en wordt hier voor de volgende vijf jaar een betere prestatie verwacht dan voor de volatielere kantorensector, die marginaal overgewaardeerd is. De kortetermijnindicatoren van Aberdeen tonen een blijvend verschil tussen Noord-Europa, waar de waarden naar verwachting zullen blijven stijgen, en Zuid-Europa, waar een blijvende daling wordt verwacht. Toch duiken er distressed opportunities (mogelijkheden binnen een verontrustrende situatie) op in Ierland en Zuid-Europa; laatstgenoemde regio zal op ondergewaardeerd terrein terecht komen na belangrijke dalingen in kapitaalwaarde. Na analyse van de marktprijszetting geeft Aberdeen de voorkeur aan een lage risicotolerantie in de meeste markten, en vooral in het VK.