Binnenkort zijn er ook verkiezingen in Catalonië en ook daar wordt een overwinning van de autonomisten verwacht. Mariano Rajoy heeft enerzijds een moeilijke klus voor de boeg, maar anderzijds hoeft hij weinig vrees te koesteren voor de socialisten want die leden een zware nederlaag gisteren.

Alles draait nu om de vraag of de uitslag van de verkiezingen in Galicia zal volstaan om Rajoy een officiële aanvraag om hulp in te dienen. De financiële markten hebben zo'n aanvraag alleszins al verrekend.

Kinepolis Group: Buitengewone Algemene Vergadering hernieuwt machtiging inkoop eigen aandelen

Vrijdag 19/10/2012 keurde de Buitengewone Algemene Vergadering van Kinepolis Group een nieuwe machtiging goed voor de Raad van Bestuur tot inkoop van maximaal 1.171.301 eigen aandelen met het oog op vernietiging.

Deze machtiging kadert in de verdere optimalisatie van de kapitaalstructuur van Kinepolis Group en de verhoging van waardecreatie voor de aandeelhouders.

De Raad van Bestuur zal ten gepaste tijde van deze machtiging gebruik maken en in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving de markt informeren over de start van een inkoopprogramma.

BinckBank koopt 47.064 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 15 oktober tot en met 19 oktober 47.064 aandelen

BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 5,6641. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

Binnenkort zijn er ook verkiezingen in Catalonië en ook daar wordt een overwinning van de autonomisten verwacht. Mariano Rajoy heeft enerzijds een moeilijke klus voor de boeg, maar anderzijds hoeft hij weinig vrees te koesteren voor de socialisten want die leden een zware nederlaag gisteren. Alles draait nu om de vraag of de uitslag van de verkiezingen in Galicia zal volstaan om Rajoy een officiële aanvraag om hulp in te dienen. De financiële markten hebben zo'n aanvraag alleszins al verrekend. Kinepolis Group: Buitengewone Algemene Vergadering hernieuwt machtiging inkoop eigen aandelenVrijdag 19/10/2012 keurde de Buitengewone Algemene Vergadering van Kinepolis Group een nieuwe machtiging goed voor de Raad van Bestuur tot inkoop van maximaal 1.171.301 eigen aandelen met het oog op vernietiging. Deze machtiging kadert in de verdere optimalisatie van de kapitaalstructuur van Kinepolis Group en de verhoging van waardecreatie voor de aandeelhouders. De Raad van Bestuur zal ten gepaste tijde van deze machtiging gebruik maken en in overeenstemming met de van toepassing zijnde regelgeving de markt informeren over de start van een inkoopprogramma. BinckBank koopt 47.064 eigen aandelen inIn het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 15 oktober tot en met 19 oktober 47.064 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 5,6641. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.