Volgens een poll uitgevoerd door WSJ/NBC is 62% van de Amerikanen van mening dat het met de Verenigde Staten de verkeerde richting uitgaat.

Howard Davidowitz of Davidowitz & Co, al vanaf het prille begin een tegenstander van Obama, is van mening zijn landgenoten gelijk hebben.

De oorlog in Afghanistan is een complete miskleum, na zeven jaar en honderden miljarden dollars kunnen de Afghanen zich nog altijd niet verdedigen tegen de Taliban.

BP is een ander voorbeeld van een mislukte Obama-politiek. De ramp kan bij wijze van spreken de ondergang van het land tot gevolg hebben, maar de president wachtte wel 50 dagen alvorens de topmensen van BP te contacteren.

Davidowitz merkt verder op dat Obama het geld van de belastingbetaler aan deuren en vensters uitgooit in wat hij 'Obamacare' noemt.

De debt-to-GDP ratio gaat dit jaar oplopen tot 62% en daarna wordt een verdere stijging in het vooruitzicht gesteld. Volgens Davidowitz moet Obama dringend het deficiet op de begroting terugdringen, pas daarna kan worden gekeken wat er nadien moet gebeuren.

Volgens een poll uitgevoerd door WSJ/NBC is 62% van de Amerikanen van mening dat het met de Verenigde Staten de verkeerde richting uitgaat. Howard Davidowitz of Davidowitz & Co, al vanaf het prille begin een tegenstander van Obama, is van mening zijn landgenoten gelijk hebben. De oorlog in Afghanistan is een complete miskleum, na zeven jaar en honderden miljarden dollars kunnen de Afghanen zich nog altijd niet verdedigen tegen de Taliban. BP is een ander voorbeeld van een mislukte Obama-politiek. De ramp kan bij wijze van spreken de ondergang van het land tot gevolg hebben, maar de president wachtte wel 50 dagen alvorens de topmensen van BP te contacteren. Davidowitz merkt verder op dat Obama het geld van de belastingbetaler aan deuren en vensters uitgooit in wat hij 'Obamacare' noemt. De debt-to-GDP ratio gaat dit jaar oplopen tot 62% en daarna wordt een verdere stijging in het vooruitzicht gesteld. Volgens Davidowitz moet Obama dringend het deficiet op de begroting terugdringen, pas daarna kan worden gekeken wat er nadien moet gebeuren.