Maar er is meer aan de hand dan alleen maar een zware correctie in de biotechnologiesector, ook in bij de techno's vielen er zware klappen. Is de Mini Tech Crash op Wall Street het begin van het einde? Sommige analisten geloven dat dit inderdaad het geval is.

Een aantal zwaargewichten in de technologiesfeer zijn zwaar onderuit gegaan, met als meest in het oog springend de koersval bij Amazon, Google en Twitter. Maar ook Facebook, Tesla enzovoort kregen het hard te verduren. In de komende dagen zal moeten blijken of het hier gaat om een tijdelijke correctie dan wel dat de pret achter de rug is.

Maar er is meer aan de hand dan alleen maar een zware correctie in de biotechnologiesector, ook in bij de techno's vielen er zware klappen. Is de Mini Tech Crash op Wall Street het begin van het einde? Sommige analisten geloven dat dit inderdaad het geval is. Een aantal zwaargewichten in de technologiesfeer zijn zwaar onderuit gegaan, met als meest in het oog springend de koersval bij Amazon, Google en Twitter. Maar ook Facebook, Tesla enzovoort kregen het hard te verduren. In de komende dagen zal moeten blijken of het hier gaat om een tijdelijke correctie dan wel dat de pret achter de rug is.