Meer zelfs, alle vormen van alternatieve energie kunnen op een hoopje worden gesmeten. Aan alternatieve energie is in de ogen van Gartman veel tijd, veel geld van de belastingbetaler en vooral veel zinloze praat besteed en dit aan beide zijden van de grote plas.

Iedereen heeft de mond vol van energie uit zon,wind en water, maar tot dusver heeft nog niemand op een winstgevende manier deze energiebronnen kunnen aanboren. Gartman gelooft dat de olieprijs in de komende maanden compleet door de knieën zal gaan, waarmee meteen ook het doodvonnis van de alternatieve energie getekend zal worden.

Meer zelfs, alle vormen van alternatieve energie kunnen op een hoopje worden gesmeten. Aan alternatieve energie is in de ogen van Gartman veel tijd, veel geld van de belastingbetaler en vooral veel zinloze praat besteed en dit aan beide zijden van de grote plas. Iedereen heeft de mond vol van energie uit zon,wind en water, maar tot dusver heeft nog niemand op een winstgevende manier deze energiebronnen kunnen aanboren. Gartman gelooft dat de olieprijs in de komende maanden compleet door de knieën zal gaan, waarmee meteen ook het doodvonnis van de alternatieve energie getekend zal worden.