Ben Kallo en Tyler Frank van Baird Equity Research hebben het advies voor Tesla verlaagd van outperform naar neutraal, dit op basis van de waardering. Het aandeel heeft veel beter gepresteerd dan het beursgemiddelde maar is nu zodanig gewaardeerd dat er veel te hoge verwachtingen in de koers verrekend zitten.

Het koersdoel van 187 dollar wordt door Kallo en Frank gehandhaafd, want beide analisten zijn er nog altijd van overtuigd dat Tesla op langere termijn een echte succesformule kan ontwikkelen wanneer er daadwerkelijk vooruitgang geboekt wat de ontwikkeling van de batterijen betreft.

Ben Kallo en Tyler Frank van Baird Equity Research hebben het advies voor Tesla verlaagd van outperform naar neutraal, dit op basis van de waardering. Het aandeel heeft veel beter gepresteerd dan het beursgemiddelde maar is nu zodanig gewaardeerd dat er veel te hoge verwachtingen in de koers verrekend zitten. Het koersdoel van 187 dollar wordt door Kallo en Frank gehandhaafd, want beide analisten zijn er nog altijd van overtuigd dat Tesla op langere termijn een echte succesformule kan ontwikkelen wanneer er daadwerkelijk vooruitgang geboekt wat de ontwikkeling van de batterijen betreft.