Bill McBride, een bekende Amerikaanse blogger, schreef onlangs een blog onder de titel The Future's So Bright. McBride verwierf zijn reputatie door het verslaan van de crisis, maar ziet de zaken nu langs een zonnigere zijde. Hij denkt dat we economisch een paar betere jaren tegemoet mogen zien.

McBride lijkt het gelijk aan zijn kant te krijgen, want ook grootbanken als Deutsche Bank en Goldman Sachs zijn een stuk optimistischer geworden. Volgens Deutsche Bank zal het tijdperk van de afbouw van de schulden ('deleveraging') dit jaar eindigen.

Bill McBride, een bekende Amerikaanse blogger, schreef onlangs een blog onder de titel The Future's So Bright. McBride verwierf zijn reputatie door het verslaan van de crisis, maar ziet de zaken nu langs een zonnigere zijde. Hij denkt dat we economisch een paar betere jaren tegemoet mogen zien. McBride lijkt het gelijk aan zijn kant te krijgen, want ook grootbanken als Deutsche Bank en Goldman Sachs zijn een stuk optimistischer geworden. Volgens Deutsche Bank zal het tijdperk van de afbouw van de schulden ('deleveraging') dit jaar eindigen.