Volgens Heidi Moore van The Guardian zijn de signalen over een herstel van de Amerikaanse vastgoedmarkt misleidend. De woningprijzen in de Verenigde Staten zijn in april gestegen tot het hoogste niveau in drie jaar, waardoor de indruk is gewekt dat de markt aan de beterhand is.

Dat is echter niet meer dan schone schijn, Moore spreekt in dat verband van een goed opgestelde val. Volgens de banken wordt het herstel ondersteund door de banken en de speculanten, maar is van een fundamentele opleving van de vraag naar woningen geen sprake.

Volgens Heidi Moore van The Guardian zijn de signalen over een herstel van de Amerikaanse vastgoedmarkt misleidend. De woningprijzen in de Verenigde Staten zijn in april gestegen tot het hoogste niveau in drie jaar, waardoor de indruk is gewekt dat de markt aan de beterhand is. Dat is echter niet meer dan schone schijn, Moore spreekt in dat verband van een goed opgestelde val. Volgens de banken wordt het herstel ondersteund door de banken en de speculanten, maar is van een fundamentele opleving van de vraag naar woningen geen sprake.