De reacties van de media variëren van sceptisch naar regelrecht vijandig. Maar hoe we het ook draaien of keren, volgens Tyler Durden van Zero Hedge heeft Bitcoin conceptueel bekeken wel één en ander gemeen met goud en zilver. Geen van alle drie valt onder de controle van een overheid.

Dat is precies de reden waarom goud en zilver al eeuwenlang als alternatieve munten worden beschouwd. In deze tijd dat het geloof in fiat currencies met de dag krimpt, is er wel degelijk plaats voor een fenomeen als Bitcoin op voorwaarde dat het spel natuurlijk eerlijk wordt gespeeld.

De reacties van de media variëren van sceptisch naar regelrecht vijandig. Maar hoe we het ook draaien of keren, volgens Tyler Durden van Zero Hedge heeft Bitcoin conceptueel bekeken wel één en ander gemeen met goud en zilver. Geen van alle drie valt onder de controle van een overheid. Dat is precies de reden waarom goud en zilver al eeuwenlang als alternatieve munten worden beschouwd. In deze tijd dat het geloof in fiat currencies met de dag krimpt, is er wel degelijk plaats voor een fenomeen als Bitcoin op voorwaarde dat het spel natuurlijk eerlijk wordt gespeeld.