Maar er zijn nog andere vragen waar dringend een antwoord op zou moeten komen. Zo zou de markt wel eens graag willen weten hoeveel goud de Verenigde Staten in werkelijkheid bezit. Waar is dat geld dan opgeslagen, in Fort Knox of elders in de Verenigde Staten?

Heeft de Amerikaanse overheid bewust gelogen over de hoeveelheid goud die ze bezit om de mythe van financiële superioriteit te handhaven. In de VS is al volop sprake van wat nu de "The Gold Conspiracy" wordt genoemd, waarbij blijkbaar heel wat zaken het daglicht niet mogen zien.

Maar er zijn nog andere vragen waar dringend een antwoord op zou moeten komen. Zo zou de markt wel eens graag willen weten hoeveel goud de Verenigde Staten in werkelijkheid bezit. Waar is dat geld dan opgeslagen, in Fort Knox of elders in de Verenigde Staten? Heeft de Amerikaanse overheid bewust gelogen over de hoeveelheid goud die ze bezit om de mythe van financiële superioriteit te handhaven. In de VS is al volop sprake van wat nu de "The Gold Conspiracy" wordt genoemd, waarbij blijkbaar heel wat zaken het daglicht niet mogen zien.